Nowa część Szpitala już bez rusztowań

Autor: kurier-kolski.pl | 07.11.2018

Nasz Szpital Powiatowy zyskał nowy budynek. Już obecnie możemy widzieć go w pełnej okazałości, bo zdjęto rusztowania i zewnętrznie elewacja została całkowicie wykończona. Nowa część lecznicy jest zintegrowana architektonicznie oraz kolorystycznie z pozostałymi budynkami i wizualnie tworzy z nimi całość. Wszystko wygląda estetycznie i ładnie, choć można mieć teraz wrażenie „natłoku” gmachów. Zdecydowanie zachwiano symetrię starego budynku. Szkoda, że ta rozbudowa odbyła się z przodu, a nie z tyłu Szpitala, gdzie jest bardzo wiele wolnego miejsca, oraz pociągnęła za sobą zakrycie części okien sal przylegającego, starego skrzydła. Na tyłach można było wystawić gmach nawet wyższy o jedno piętro. A co o tym myślą nasi Czytelnicy?

 

Subskrybuj
Powiadom o
guest
13 komentarzy
Najnowsze.
Najstarsze. Najbardziej oceniony.
Informacje zwrotne.
Zobacz wszystkie komentarze.
cheap flights
1 rok temu

I have to thank you for the efforts you have put in writing
this blog. I really hope to see the same
high-grade content from you later on as well. In truth, your creative writing
abilities has encouraged me to get my own blog now 😉 cheap flights 3gqLYTc

web hosting services

I must thank you for the efforts you’ve put in penning
this site. I’m hoping to view the same high-grade blog posts
from you in the future as well. In truth, your creative writing
abilities has inspired me to get my own, personal website now 😉

website hosting companies

Appreciate this post. Will try it out.

content hosting
1 rok temu

Thankfulness to my father who stated to me regarding
this blog, this webpage is in fact amazing.

g rsacwgxy
1 rok temu

It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
I’ve read this submit and if I may I wish to counsel you some attention-grabbing issues or tips.

Perhaps you could write next articles relating to this article.
I wish to read more things approximately it!

Kj
Kj
2 lat temu

Oczywiście, że ,, z tyłu,,

Kj
Kj
2 lat temu

Oczywiście, i to nawet w pewnym oddaleniu i połączyć ze , starymi, budynkami- dużym i małym tzw.rękawami co pozwoliłoby utrzymać drogę i dostęp światła dziennego.

franca
franca
2 lat temu

Opieka w szpitalu czesto zostawia duzo do zyczenia.

Anonimowo
Anonimowo
2 lat temu

Słuszne spostrzeżenie.Ciekawe czemu nie z tyłu

Jestem stąd
Jestem stąd
2 lat temu

Może jednak sale nie będą tak zatłoczone a bo zbkiża się zima nie będzie oszczędności typu zakręcone do zera kaloryfery jak to było w 2014. Dwa razy odkręcałam kslittfer a ziąb w pokoju straszny( na wewnętrznym) a chore osoby w pokoju nie chodzące a leżące.

Jestem stąd
Jestem stąd
2 lat temu

Nie pojmuję dlaczego zniszczono wizualny wizerunek szputala w końcu już można rzec, historycznego. Teraz wygląda fatalnie a z tyłu tyle miejsca.

K2
K2
2 lat temu

Z tyłu!!!

zax
zax
2 lat temu

Ja również uważam, ze rozbudowa szpitala powinna odbywać się z tyłu a nie z przodu budynku.

Telefon interwencyjny

Widziałeś(aś) coś ważnego? Chcesz się podzielić informacją?
Masz problem i nie wiesz co robić?

Zadzwoń!
Anonimowość gwarantowana!

600 152 526